i

Billige storbyferier – sådan sparer du penge på din smuttur

Rejse

Elsker du at rejse, men har du svært ved at finde rum i budgettet til en weekendferie i en af de europæiske storbyer? Faktisk behøver sådan en tur slet ikke at være så dyr, som man skulle tro. Der findes nemlig rigtig mange tips og tricks til, hvordan du kan spare penge på din smuttur. De bedste af rådene får du i denne artikel.

 

Flyv på skæve tidspunkter

Vil du bare gerne billigt afsted, så kan det godt betale sig at gå på kompromis med rejsetiden. De billigste flybilletter findes sent på aftenen og i de tidlige morgentimer. Der kan være mange penge at spare sammenlignet med, hvis du skal rejse i primetime. Vælger du at rejse sent eller tidligt, skal du være sikker på, at du kan tjekke ind på dit hotel om natten, samt at du har gode transportmuligheder til hotellet. Det er der dog i langt de fleste europæiske storbyer, så som udgangspunkt bør det ikke være en bekymring.

 

Bo på Airbnb

Hoteller i de europæiske storbyer kan godt være dyre, med mindre du går langt ned i kvalitet. Hvis du stadig ønsker at bo fornuftigt og få smag for den lokale kultur, kan du leje en lokal lejlighed. Det kan du gøre gennem Airbnb, hvor der er masser af lejligheder i byer over hele verden. Naturligvis er der ingen morgenbuffet eller rengøring på værelset, men til gengæld er der gode penge at spare.

 

Rejs i midtugen

I weekenden tager rigtig mange europæere afsted på en smuttur til de europæiske storbyer. Dermed er efterspørgslen på fly og hotel stor, og selskaberne hæver derfor priserne. I midtugen er efterspørgslen mindre, og det er derfor billigere at rejse. Det gælder både for flybilletter og for hotelopholdet. Har du mulighed for at bruge noget af din ferie, så kan det være økonomisk attraktivt at rejse i midtugen frem for i weekenden.

 

Vælg de billige storbyer

Der er rigtig stor forskel i prisen på at rejse til Paris og så til Prag eller Budapest. Vælger du en af Europas billige storbyer, kan du spare mange hundrede kroner på din rejse. Selvom de kendte og velbesøgte storbyer i Europa har sin charme, så kan byer som Budapest, Prag også noget. Det er billigt, og byerne har både et aktivt byliv, muligheder for billig shopping og ikke mindst mange kulturelle attraktioner. Er du frisk på en anderledes storbyferie på budget, så vælg en by som Prag, Budapest, Bukarest eller Sofia.

 

Mangler du penge til rejsen?

Mangler du penge til rejsen, eller vil du bare gerne afsted til en dyrere storby som London, Paris eller Milano? Så kan det være en mulighed at optage et kviklån. Et kviklån giver dig mulighed for at låne penge nemt og hurtigt, selvom du ikke har den største økonomi. Der findes rigtig mange låneudbydere online, så derfor skal du være grundig i din sammenligning for at finde det billigste kviklån. Kigger du på nøgletal som ÅOP, Kreditomkostninger, tilbagebetaling og renten, så er du godt på vej. Et godt tip er også at finde et sted, hvor du bliver ny kunde. Så vil du ofte kunne opnå rentefri kredit i 30 dage. Der kan være rigtig mange penge at spare, som du jo kan bruge på ferien i stedet.

Hvad tænker du?

76 points
Upvote Downvote

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indlæser…

0

Comments

0 comments

Gave

Find den perfekte gave til damen

Hjemmet

4 nemme opgraderinger til hjemmet