in

De Hemmelige Markeder for Brugte Biler

Hvis du går og overvejer, at købe dig en brugt bil, så har du sikkert allerede kigget de typiske steder. Du har været rundt ved de lokale brugtvognsforhandlere for at se, hvad de har stående af biler. Du har haft avisen åbnet, og set hvad folk selv har lagt op. På internettet har du også tjekket annoncer fra både private sælgere, og bilforhandlere over hele landet, der tilbyder at levere bilen til dig.

Mange tror, at når man har været igennem alt dette, så har man set alt hvad der er til rådighed på markedet. Så må man bare træffe sit valg, prøve at forhandle sig til en god pris, og så har man en ny brugt bil. Men er det ikke et lidt sørgeligt udvalg? Man skal ofte være heldig for at finde brugte biler, der er særligt spændende, eller som har en virkeligt attraktiv pris. Det er et ret kedeligt marked, og det tager lidt spændingen ud af, at skulle købe sig en bil. Mange ender da også med at konkludere, at de ligeså godt kan beholde den bil de allerede har: intet på markedet er værd at bytte med.

Men hvad hvis jeg fortalte dig, at der er nogle ”hemmelige” markeder for brugte biler? Jeg snakker ikke om ulovlige undergrundsmarkeder eller steder, som folk ikke må tale om. Det er blot markedspladser for både nye og brugte biler, som langt de fleste ikke kender til. Det bedste af det hele er, at man ofte kan finde eksotiske og spændende biler her, som man skal være utroligt heldig for at finde igennem de steder, som de fleste køber bil. Det er også muligt at lave nogle rigtigt gode handler, hvilket selvfølgeligt altid er en rar følelse!

Det første af disse markeder er Tyskland. Køb af bil i tyskland er slet ikke så besværligt, som det en gang var, og det åbner for et enormt marked af både nye og brugte biler. Mange tyske bilforhandlere har hjemmesider, hvor du kan se annoncerne på engelsk eller dansk: så du behøver altså ikke kunne tysk for at undersøge markedet. Når du så har fundet den tyske bil du gerne vil have importeret, så tager du bare kontakt til en dansk bil importør og lader dem håndtere det hele. Da biler ofte er billigere i tyskland end de er i Danmark, så er der heller ikke nogen nævneværdig prisforskel, når diverse afgifter og indregistrering er blevet betalt.

Et andet ”hemmeligt” marked er det skjulte marked for brugte biler. Der er mange danskere der gerne vil sælge deres bil, men som ikke får taget sig sammen til at gøre noget ved det. Det er besværligt at skulle tage billeder, beslutte sig for en pris, skrive en beskrivelse, oprette en annonce og så videre. Men hvis du indrykker en annonce hvor du beskriver den bil du leder efter, så har du gjort livet nemt for dem: hvis de har en bil der matcher det, du leder efter, så er alt hvad de skal gøre at gribe telefonen og give dig et opkald.

Apple Pay sikre dig fremtidige kunder i butikken

Undgå fartbøder med denne dims