in

De mest klassiske smykkedesigns

Smykker er efterhånden blevet enhver kvindes eje og efterhånden er det snart blevet lige så populært for mænd at bære smykker som det er for kvinder. Netop grundet denne stigende efterspørgsel på både smykker til mænd og smykker til kvinder er der ligeledes kommet utroligt mange udbydere af smykker. Det kan derfor være utroligt svært at navigere rundt i de mange designs og brands. Jeg vil her nedenfor fortælle kort om de 5 mest klassiske smykkedesigns igennem tiden.

De 5 smykkedesigns er:

  • Tro håb og kærlighed
  • Marguerit smykker
  • Hjerte smykker
  • Stjernetegn
  • Bogstavs smykker

Tro håb og kærlighed

Den nok største klassiker indenfor smykkedesigns og samtidig nok også den mest populære igennem tiden har været tro, håb og kærlighed designsne. Disse var nogle af de første rigtige smykkedesigns, der blev masse produceret i Danmark. I dette design er det dog især guld kors halskæder, der er det mest populære blandt dem.

Marguerit smykker

Derudover er hele Danmarks nationalblomst blevet udødeliggjort i smykke kategorien kaldt marguerit smykker. Dette design har lagt grund for flere af de største danske smykkebrands og er blandt de allermest solgte designs i hele Danmarks historie.

Hjerte smykker

Ydermere er et af de mest universelle smykkedesigns og blandt de mest populære over hele verden, selvfølgelig hjerte smykkedesigns. Dette smykkedesign kan efterhånden fås i alle slags smykketyper ligefra ringe til store brocher og halskæder.

Stjernetegn

Udover de universelle hjerte smykkedesigns er der det de ligeså universelle stjertegns smykker. Her er det mere tanken og motivationen end selve designet af stjernetegnssmykkerne. Disse bliver primært produceret som halskæder, vedhæng eller charms. Her kan man nemt og hurtigt finde lige præcis ens eget stjernetegn og derved reklamere med dette.

Bogstavs smykker

Sidst men ikke mindst er der det vel nok mest universelle smykkedesign igennem tiden på verdensplan, nemlig bogstavs smykker. Her kan man nemt finde et smykke med lige netop ens eget forbogstav eller en af sine nærmestes. På denne måde har man altid dette tæt på ens person.

Bestil energimærke til hus

Playstation 5 er i butikkerne